קיר עבור המכשיר

תמונות שקיבלנו מפרוייקט מקסים שזה לא מכבר הסתיים.

בדיוק עכשיו, בימים שכולנו בבית, זה הזמן לייצר לנו סביבה יפה, נוחה וכמובן פרקטית, שתעטוף אותנו לתוכה ותגרום לימים שלנו להיות הרבה יותר... טובים 🌸


דירה במודיעין, בה מתגוררים זוג הורים ושני ילדים מתבגרים, עברה שיפוץ כללי ומקיף.

מספרת דלית אלון, מעצבת הפנים: "רציתי להפוך את מראה הדירה לביתי, חם ומזמין.

הריצוף הוחלף לפרקט, ותוכנן קיר בריקים סמוך לפינת האוכל אותו רואים מיד בכניסה לבית.

הריהוט הוחלף לריהוט עדכני, במיוחד בשל החלל הקטן.

בנוסף, ביצעתי תכנון מעמיק לשינויי מיקום הטלוויזיה ומיקומה על גבי משרבייה ייחודית של דקובריק שתוכננה בדיוק לפי המידה הדרושה."

המעצבת, שלא רצתה לוותר על קיר עם חלון, ביקשה שנייצר עבורה קיר מיוחד לטלוויזיה, אך עם מראה עיצובי ולא אטום- כך שניתן עדיין ליהנות מהאור של החלון מאחור ולא לחסום את החלל הקטן.

הדקובריק תוכנן במיוחד על פי מידות הסלון ונוצרה בו גומחה ייעודית לפי מידות הטלוויזיה וכמו כן, תעלה, בה הוסתרו כל חוטי התקשורת.

דלית: "המשרבייה תוכננה בשיתוף צוות דקובריק (דגנית, המעצבת הראשית) באופן מקצועי, נעים, מסור,קשוב ועמידה בלוחות זמנים.".

"הדקובריק הפך לפריט הכי משמעותי ומיוחד בסלון, רואים אותו מיד עם הכניסה לדירה, והוא מעורר תגובות התפלאות רבות."

דקובריק נבחר לשמש כקיר עבור הטלוויזיה.

הקיר מאפשר לאור החלון הגדול שנמצא מאחור לעבור ונותן פתרון עיצובי למיקום המכשיר והסתרת כבלי החשמל.

עיצוב פנים: דלית אלון

פייסבוק | אינסטגרם


צילום: נויה שילוני חביב


רוצים גם? דברו איתנו 058-4747356 decobrick@gmail.com

המבצע ממשיך! 15-50% הנחה!

© כל הזכויות שמורות לדקובריק

מדיניות הפרטיות שלנו

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle